Kansen voor Kinderen

Wat doe jij na schooltijd?

Wil jij ook nieuwe dingen uitproberen en je
talenten ontdekken? En dat terwijl je speelt met
andere kinderen? Join the KLUP en doe mee
met onze activiteiten!

Join the KLUP!

Join the KLUP!

Programma

Het programma bestaat uit meerdere activiteiten. Ben je benieuwd welke activiteiten we allemaal doen? 
Een overzicht van het programma vind je hier:

Informatie voor ouders en kinderen

Voor wie zijn de activiteiten?

Woon je in de wijk Woensel-West of Vredeoord? Dan heb je vast al gehoord van de KLUP. We organiseren naschoolse activiteiten voor alle kinderen die in de wijk wonen. Er zijn activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, van 4 tot 17 jaar.

In het programma kun je zien wat we allemaal aanbieden. Kun je moeilijk kiezen? Da’s niet erg, want je mag deelnemen aan meerdere activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in de wijk, dus je bent nooit ver van huis.

Ook voor ouders is er van alles te doen. Je kunt sporten in de wijk via de sportKLUP, of aan de slag met de Nederlandse taal en je digitale vaardigheden met Woordenschat+.

Hoe wordt het programma begeleid?

De activiteiten worden voornamelijk begeleid door vrijwilligers. Deze vrijwilligers wonen vaak zelf ook in de wijk. Ze vinden het leuk om jullie een fijne, waardevolle tijd te geven na school.

Alle vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG en worden professioneel begeleid door coördinatoren.
Er is een goede samenwerking met basisschool ’t Palet en met andere partners in de wijk. Ook werken we samen met studenten van opleidingen in de sportsector, de groensector en de sociale sector.


Specifieke vragen?

Wanneer je specifieke vragen hebt over een activiteit, neem dan contact op met degene die als contactpersoon bij de activiteit staat vermeld. Voor overige vragen neem dan contact op:

Wij vinden het belangrijk om alle kinderen de mogelijkheid te bieden om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarom vragen we voor het overgrote deel van de activiteiten geen eigen bijdrage. Voor enkele sport-, seizoensgebonden en buiten de deur activiteiten wordt wel een bijdrage van de ouders gevraagd per deelnemend kind. Wanneer dit nodig is, kan Stichting Leergeld ondersteunen.