Kansen voor Kinderen

KookKLUP

In de keuken van het
KLUPhuis koken met verse
producten uit de wijkmoestuin

Uitleg van de activiteit

De geur en smaak van verse ingrediënten brengen iedereen samen. Bij de KookKLUP leren kinderen om op een laagdrempelige manier in en rondom de keuken samen te werken, nieuwe smaken te ontdekken en zelfvertrouwen op te bouwen door een lekkere en voedzame maaltijd op tafel te zetten.  

Op maandag van 18:00 uur tot 19:30 uur & op dinsdag van 15:00 uur tot 17:00 uur, zijn alle kinderen met een leeftijd vanaf 10 jaar welkom bij de KookKLUP. Ze worden ondersteund door ervaren begeleiders. Je bedenkt samen met de begeleiders een recept, vervolgens gaan jullie lekker aan de slag in de keuken en daarna met een volle maag naar huis. 

Aandachtspunten voor de ouders

De KookKLUP, gelegen in het KIDS+KLUPhuis, biedt kinderen de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en hun creativiteit te uiten. Ze worden geprikkeld om samen te werken, vooruit te denken en lekker met hun handen bezig te zijn. 

 Zit je kind op ’t Palet en gaat het direct na school naar de KookKLUP? Dan word je kind door de begeleiders opgehaald op het schoolplein. In andere gevallen dien je je kind zelf naar de KookKLUP te brengen. Wanneer je kind nog niet zelfstandig naar huis kan/mag lopen, dan zien we je graag rond de eindtijd.  

Adres: Edisonstraat 65, Eindhoven
In de keuken van het KIDS+ KLUPhuis (het rode huis)

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
10+ jaar
18.00 - 19.30
15.00 - 17.00