Kansen voor Kinderen

Op een zonnige woensdagochtend tijdens de zomervakantie was het tijd voor het Waterfestijn. De zon scheen volop en zestien kinderen stonden in hun badkleding te poppelen om heel veel waterpret te gaan beleven.

Het festijn bestond uit drie spannende spelletjes. De kinderen werden in groepjes van drie verdeeld en toen klonk het startsein! Twister met water en Dreft zorgden de glibberige matten voor veel grappige momenten, terwijl de spanning te snijden was bij het flessenvoetbal. De fles moest natuurlijk zo vol mogelijk blijven. Ook hebben de kinderen bij het visjes hengelen niet stil gezeten, daar wilde iedereen de meeste visjes in het netje scoren. Het lachen en spetteren was door de hele wijk te horen!

Dankzij de inzet van zes enthousiaste begeleiders verliep de ochtend op rolletjes. Zij begeleidden de groepjes, zorgden voor een veilige omgeving en moedigden de kinderen aan om grenzen te verleggen en vooral veel plezier te hebben. Tussen de spanning door was er tijd voor een welverdiende ranja en een verfrissende appel, zodat ze vol energie aan het volgende spel konden beginnen.

Om twaalf uur stond er een lunch klaar voor iedereen. Het was een gezellig moment om even bij te komen van alle inspanningen. Iedereen had zichtbaar genoten.

Al met al was het Waterfestijn een groot succes. Het plezier en de lachende gezichten lieten zien dat zulke activiteiten van onschatbare waarde zijn. We willen alle begeleiders hartelijk bedanken voor hun inzet en de kinderen voor hun enthousiasme. Samen maakten we er een onvergetelijke dag van!