Kansen voor Kinderen

Even voorstellen: Annemarie Voorsluys

Ik heb altijd vrijwilligerswerk naast mijn studie en werk gedaan, dus toen ik hier kwam wonen ben ik al snel vluchtelingenmentor geworden en begon ik ook mijn eigen buurtinitiatief ‘Wippen in Woensel’. We ruilen tegels in tuinen om voor planten, zodat de wijk een beetje groener wordt. Een mega leuke manier om ook de buurt beter te leren kennen. 

Qua werk heb ik mij de afgelopen jaren vooral beziggehouden met Nederlandse en Europese projecten en programma’s voor het onderwijs, die gericht waren op het betrekken van kinderen en jongeren bij energie besparen, vergroenen en afvalscheiden. Veel gebeurde digitaal of op afstand, waardoor ik de verbinding met mensen enorm begon te missen. Afgelopen herfst heb ik daarom besloten om mijn eigen weg in te gaan als zelfstandige en te reageren op de vacature als manager bij Kansen voor Kinderen. 

Inmiddels ben ik twee maanden gestart en begin ik de organisatie al aardig te leren kennen. Het gave is dat ik nu juist nauw betrokken ben bij wat er allemaal gebeurt. Ik ben graag een spin in het web, verbind mensen, onderhoud de relaties met partnerorganisaties en zorg ervoor dat alles organisatorisch op rolletjes loopt. Ik kijk er enorm naar uit om al mijn energie in de stichting te steken en er een geweldige tijd van te maken!