Kansen voor Kinderen

Kinderspiegel van Maya

Kinderspiegel van Maya

Maya blijft in de wijk.

Maya (21) kon dankzij haar netwerk van Kansen voor Kinderen een huisje vinden waardoor ze in de wijk kon blijven. “Toen ik op mezelf wilde gaan wonen, wist ik 1 ding: ik wil in de wijk blijven.” Ook haar jeugd was heel anders verlopen zonder de Huiskamer, denkt ze. “Ik heb een leuke jeugd gehad en dat komt echt door de wijk. Ik heb hier zoveel leuke dingen gedaan en het voelde als één grote  familie. Iedereen kende elkaar, dat is nu ik ouder ben helaas wel veranderd.” Ook leerde ze cello spelen bij de muziekles van Kansen voor Kinderen. Inmiddels is ze nog steeds muzikaal actief: zo speelt ze basgitaar, is bezig om keyboard te leren en zingt ze in de kerk.” Naast die leuke dingen en herinneringen, heeft ze er ook van geleerd. “Om respect te hebben voor mijn begeleiders en communiceren en samenwerken met andere kinderen.”